Inspirasjon søkes…

Og jeg vet at de snakker om 99% perspirasjon og 1% inspirasjon, men jeg har til og med forlagt den ene prosenten. Men jeg har nå engang kjøpt dette domenet for å få en grei epostadresse, og jeg kan ikke fordra tomme nettsider. Så noen tanker må vris ut av hjernebarken og ned i tastaturet. Utfordringen er at jeg ikke har noen klar ide om hva denne sida skal være, og ikke noen egentlig ambisjon om at noen skal lese det.

Fordelen med å ha arbeidsoppgaver på blokka som ikke frister, er at man blir så inspirert til så mye annet. Så nå har jeg satt på kaffetrakteren og her ligger det jamenn et Dagens Næringsliv med tre uløste sudoku, og så må jeg bestemme meg for hvilken bok jeg skal lese nå, og når jeg først snakker om arbeidsoppgaver på blokka så burde jeg nok lage ei liste over arbeidsoppgaver sånn at jeg holder oversikten fram mot ferien, og så burde vi virkelig få planlagt ferien i løpet av dagen, i alle fall i grove trekk, og så har jeg lyst på et nytt strikkeprosjekt, selv om jeg virkelig burde ta opp igjen det strikketøyet jeg har liggende på is…

Okei, det mangler ikke på tanker. Det mangler på struktur. Men søndag er ikke dagen for struktur i Knutsen-husholdet. Never has been, never will be. Og nå er kaffen ferdig.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *